Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Bacalaureat 2024

 

    Contestațiile rezultatelor examenului de bacalaureat național 2024, sesiunea iunie-iulie, pot fi depuse în data de 08.07.2024 între orele 12:00 – 18:00 în format fizic la sediul  Liceului Tehnologic „Ștefan cel Mare” Cajvana(Corp C), sau online la adresa de email: contestatiibac@scoalacajvana.ro

    Pentru fiecare notă contestată se completează câte o cerere separată. Cererile vor fi însoțite de copie a actului de identitate.

    În cazul candidaților minori, cererile vor fi depuse în prezența aparținătorilor legali. Depunerea contestațiilor în numele altor candidați majori se face numai în baza unei procuri notariale emise în acest sens.

    Candidații care depun cerere de contestare a notelor prin email, vor primi pe aceeași adresă de email confirmarea primirii contestației. 

    În conformitate cu prevederile art. 12 alin. (4) și 13, alin. (1) din OME nr. 5242/2022, cu modificările și completările ulterioare nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica nota inițială prin creștere sau descreștere, după caz și reprezintă nota finală obținută la proba respectivă, care nu mai poate fi modificată.

 

MODEL CERERE DE CONTESTAȚIE!